Ontdek de Innovatie van Ingebouwde Hogedrukreinigers bij AT Cleaning Systems

Bij AT Cleaning Systems begrijpen we dat maatwerk belangrijk is voor onze klanten. Daarom bieden we krachtige hogedrukreinigers inbouw die volledig op maat ontworpen en ingebouwd worden in een passend voertuig. Dit stelt onze klanten in staat om een alles-in-een oplossing te hebben op het gebied van hogedrukreiniging. Of het nu gaat om het reinigen van gevels of andere oppervlakken, onze ingebouwde hogedrukreiniger bieden de oplossing die je nodig hebt. Onze inbouw hogedrukreinigers zijn beschikbaar in verschillende configuraties met werkdrukken variërend tot en met 500 bar, en zijn verkrijgbaar met een elektrische aandrijving of een diesel aandrijving.

Voordelen van een Ingebouwde Hogedrukreiniger
Een schoonmaakbedrijf kiest voor een bus met een ingebouwde hogedrukreiniger omwille van de voordelen op gebied van efficiëntie en mobiliteit. Een bus met een ingebouwde hogedrukreiniger maakt het gemakkelijker om snel ter plaatse te komen en direct aan de slag te gaan met de reinigingstaak. Er is geen extra tijd nodig voor het aankoppelen en vervoeren van een hogedruktrailer. Een gemiddelde bus biedt voldoende ruimte om naast de ingebouwde hogedrukreiniger extra accessoires en benodigdheden op te slaan, zoals extra lansen, slangen en schuimmiddelen. Hierdoor is de inbouw hogedrukreiniger in bus een handige alles-in-één oplossing voor professionele schoonmaak.

Voordelen inbouw hogedrukreiniger
Efficiëntie en mobiliteit: Snel ter plaatse en direct aan de slag.
Geen extra tijdverlies: Geen aankoppelen en vervoeren van een hogedruktrailer.
Ruimte voor accessoires: Opslagruimte voor extra lansen, slangen en schuimmiddelen.
Alles-in-één oplossing: Handig voor professionele schoonmaak.

Elektrische of Diesel Hogedrukreiniger
De keuze tussen elektrisch of diesel hangt af van verschillende factoren. De elektrische aandrijving is de meest duurzame vorm van hogedrukreiniging, wat perfect is voor bedrijven en gemeentes die zich richten op duurzaamheid. Voor onze diesel hogedrukreinigers passen we efficiënte Stage V-motoren toe die voldoen aan strenge emissienormen. Ze verminderen schadelijke uitstoot, verbeteren brandstofefficiëntie en verminderen geluidsoverlast, wat bijdraagt aan een schonere werkomgeving. Onze dieselmotoren maken gebruik van sterke verbeteringen ten opzichte van oudere dieselmotoren, zoals roetfilters en katalysatoren om aan strenge emissienormen te voldoen.

Voordelen elektrische aandrijving
Duurzaamheid: Perfect voor milieubewuste bedrijven en gemeentes.
Lage emissie: Geen schadelijke uitstoot.

Voordelen diesel aandrijving
Efficiëntie: Stage V-motoren voor betere brandstofefficiëntie.
Geluidsreductie: Minder geluidsoverlast.

Compacte Hogedrukreinigers
Bij AT Cleaning Systems ligt onze focus op het blijven verbeteren van onze hogedrukreinigers, of ze nu elektrisch of diesel aangedreven zijn. Onze hogedrukreinigers worden geproduceerd en ontworpen met een reeks kenmerken die prestaties, duurzaamheid en efficiëntie garanderen. We begrijpen het belang van de juiste temperatuur voor effectieve reiniging, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze hogedrukreinigers met warmwater tot temperaturen tot 90 graden Celsius kunnen reinigen. Bovendien zorgen we voor een efficiënte rookgasafvoer om een veilige werkomgeving te garanderen, zowel voor het milieu als voor de gebruikers. Ons slimme ontwerp omvat gemakkelijke toegang tot alle componenten van de hogedrukreiniger, zodat eventuele reparaties snel kunnen worden uitgevoerd.

Kenmerken compacte hogedrukreinigers
Hoge reinigingstemperatuur: Tot 90 graden Celsius.
Efficiënte rookgasafvoer: Veilig voor milieu en gebruikers.
Gemakkelijke toegang: Snelle reparaties mogelijk.

Ingebouwde Hogedrukreiniger op Maat
Bij AT Cleaning Systems bieden wij onze klanten een op maat gemaakte hogedrukreiniger om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van verschillende industrieën en toepassingen. Een kenmerk van onze elektrische hogedrukreinigers is de mogelijkheid om de grootte van het accupakket aan te passen, wat direct invloed heeft op de netto werktijd van de hogedrukreiniger en op de aanschafprijs. Dit stelt gebruikers in staat om de werktijd van de hogedrukreiniger aan te passen aan hun dagelijkse reinigingswerkzaamheden. Maatwerk is voor ons geen extra service, maar de kern van wat we bieden om ervoor te zorgen dat onze producten uitkomst bieden voor onze klanten.

Voordelen maatwerk hogedrukreiniger
Aanpasbare accupakket: Invloed op werktijd en aanschafprijs.
Maatwerk oplossingen: Voldoet aan uiteenlopende eisen van klanten.